קנלוני? והפעם במילוי תמרים וגבינות
ט"ו בשבט כבר מאחורינו, אבל אם נותרו לך תמרים מיובשים זה הזמן להכין קנלוני במילוי תמרים וגבינות • קבלי מתכון מקים נווה - השף של "קפה רינגלבלום" בבאר שבע
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- כ"ו שבט התשע"ב
צילום: עדי ליבמן
שף מסעדת 'קפה רינגלבלום' שב אלינו עם עוד מתכון מעניין. המסעדה, כזכור, מעסיקה "נוער בסיכון", והשף שלה, קים נווה, הוא יוצא מסעדת "רפאל בתל-אביב.
המתכון ל- 6 סועדים
מצרכים:
חצי קילו קנלוני
250 גרם תמרים מגולענים
200 גרם גבינת עיזים
200 גרם גבינת שמנת 30% שומן
200 גרם גבינה בולגרית קשה
שמן זית
חצי קילו רוטב עגבניות
כף סילאן
שקית זילוף
מלח, פלפל לבן וקינמון
אופן ההכנה:
• קוצצים את התמרים ומערבבים אותם בקערה עם כל יתר הגבינות
• לתערובת מוסיפים כפית מלח, פלפל לבן וחצי כפית קינמון
• ממלאים את הקנלוני באמצעות שקית זילוף בתערובת שנוצרה
• משמנים תבנית אפיה בשמן זית, ומניחים עליה את הקנלוני הממולא, זה לצד זה
• על כל הכמות של הקנלוני יוצקים חצי ליטר של רוטב עגבניות וכף סילאן
• אופים בתנור בחום של 180 מעלות ל-20 דקות
• מוציאים ומגישים
בתאבון!
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות