י' טבת התשפ"ה
10.01.2025

האוכל דג ביום דג: מתכון למושט בטמפורה

רעיון מקורי ושונה לדג מושט בבלילת טמפורה. רחלי אוחנה עם מתכון קל במיוחד - מומלץ להגשה עם כל תוספת שאוהבים

האוכל דג ביום דג: מתכון למושט בטמפורה
רחלי אוחנה



החומרים:

3 ביצים.
2-3 כפות קמח.
חצי כפית א. אפיה.
מלח.
פלפל.
כמון.
מעט א. מרק.
כוסברה יבשה.
כורכום.
שום גבישי.
מעט שמן זית.

ההכנה:

לערבב את הטמפורה היטב.
לשפוך על הדגים מכל כיוון.
להכניס למקרר לשעה בערך.
לטגן בשמן לא עמוק מדי וגם לא לגמרי רדוד אלא אמצע - כמו לשניצל.
מומלץ לטגן בחום בינוני בשמן לא מדי רותח.

להגיש ליד איזו תוספת שאוהבים.
מושט בטמפורה שבת קודש מתכונים דג לשבת

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}