כך מכינים גלידה מטוגנת • טעים!
חודש אוגוסט החם והלח הכריע גם את 'גלידות פלדמן', ואלו בתגובה החליטו לטגן את הגלידות • הם הסכימו לשלוח לנו את המתכון • שימו לב כמה בלתי שגרתי
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- ט"ז אב התשע"א
- 2 תגובות
בשיאה של עונת הקיץ, פלדמן מציעה מתכון המשלב את החום של אוגוסט עם הקרירות המצננת אותו, או בקיצור- גלידה מטוגנת.
כן, זה אפשרי! גם אנחנו לא האמנו...
החומרים:
2 חב' גלידה וניל
1/2 כפית תמצית וניל
2 כוסות שברי עוגיות
1 כוס פירורי לחם באבקה עדינה
1/4כוס פירורי קוקוס
1 ביצה טרופה
שמן בכמות מספיקה לטיגון עמוק
, אופן ההכנה:,
• ערבבו את שברי העוגיות, תמצית הווניל והביצה הטרופה.
• בקערה נפרדת, ערבבו את פירורי הלחם והקוקוס
• צרו כדורי גלידה וטבלו אותם בתערובת הראשונה, ולאחר מכן גלגלו אותם בתערובת שברי העוגיות והקוקוס.
• הקפיאו למשך 10 שעות בקור הנמוך מקור רגיל של מקפיא.
• צקו את השמן לטיגון עמוק במחבת והניחו את כדורי הגלידה על השמן באמצעות מצקת מחוררת. טגנו בטיגון קל והגישו בכוס גלידה.
בתיאבון!
, באדיבות גלידות 'פלדמן',
,
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות