מתכון לסלט • עגבניות וגבינת עיזים
מסעדת 'רינגלבלום' ממשיכה להעשיר לנו את אוצר המתכונים • והפעם - סלט עגבניות מיובשות וגבינת עיזים • פשוט, קל להכנה, חלבי וטעים במיוחד
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- י"ד אב התשע"א
- 2 תגובות
צילום: עדי ליבמן
מצרכים:
לבבות חסה
200 ג' עגבניות מיובשות
בצל ירוק
זעתר טרי
גבינת עיזים
גרעיני חמניה קלויים
שמן זית איכותי
לימון טרי
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. להניח את לבבות החסה בקערה
2. להוסיף את העגבניות המיובשות, לאחר שחתכנו אותם לרצועות דקות.
3. להוסיף טבעות בצל ירוק ועלי זעתר טריים קצוצים.
4. לפרוס את גבינת העיזים לפרוסות דקות ולהוסיפן לקערה.
5. לסחוט לימון אחד לתוך הקערה, לזלף 50 מ''ל שמן זית איכותי ומשובח.
6. לערבב את כל המצרכים יחדיו, להניחם בקערת הגשה יפה, לפזר מעל את גרעיני החמניה.
המתכון מאת השף קים נווה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות