עלי אנדיב עם פירות • סלט קייצי
ז'אק דיין, שף מסעדת גבריאלה החלבית למהדרין, מגיש סלט שכולו אושר • עלי אנדיב עם תותים, אפרסקים, עגבניות שרי, אגוזי לוז, עלי בייבי ואפילו חצי אגס •
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- ב' תמוז התשע"א
- 2 תגובות
צילום: שפרינצי
מצרכים:
• עלי בייבי
• 2 תותים (חתוכים לרבעים)
• חצי אגס (חתוך לפרוסות)
• חצי אפרסק (חתוך לפרוסות)
• 20 גרם אגוזי לוז
• 5 עגבניות שרי (חתוכות לחצאים)
• 10 עלי אנדיב
רוטב לסלט:
לערבב בקערה או במג'ימיקס:
• 2 כפות שמן זית
• כף מיץ תפוזים
• כפית לימון
• 2 כפיות דבש
• כפית טימין קצוץ
• כפית שום כתוש
• כפית חרדל דיז'ון
• כפית חרדל חלק
• קורט מלח
• קורט פלפל
אופן ההכנה:
• מסדרים את עלי האנדיב בצורת פרח מסביב לצלחת.
• מערבבים בקערה את כל הירקות והפירות ומוסיפים את הרוטב.
• מסדרים את כל התערובת במרכז הקערה ולפזר מסביב אגוזי לוז.
• עלי בייבי
• 2 תותים (חתוכים לרבעים)
• חצי אגס (חתוך לפרוסות)
• חצי אפרסק (חתוך לפרוסות)
• 20 גרם אגוזי לוז
• 5 עגבניות שרי (חתוכות לחצאים)
• 10 עלי אנדיב
רוטב לסלט:
לערבב בקערה או במג'ימיקס:
• 2 כפות שמן זית
• כף מיץ תפוזים
• כפית לימון
• 2 כפיות דבש
• כפית טימין קצוץ
• כפית שום כתוש
• כפית חרדל דיז'ון
• כפית חרדל חלק
• קורט מלח
• קורט פלפל
אופן ההכנה:
• מסדרים את עלי האנדיב בצורת פרח מסביב לצלחת.
• מערבבים בקערה את כל הירקות והפירות ומוסיפים את הרוטב.
• מסדרים את כל התערובת במרכז הקערה ולפזר מסביב אגוזי לוז.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות