הגיע הזמן לנסות • אנטריקוט במרקם רימון
נכון שהעמסנו אל קרבנו כמויות של בשרים במהלך החג • ובכל זאת, את המתכון הבא, לא בטוח שידעתם להכין • קבלו אנטריקוט מיוחד בטעמו: גם על האש, גם במרינדה - בטעם רימונים עדין
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- כ"ד ניסן התשע"א
- 8 תגובות
מרכיבים:
4 נתחי סטייק אנטריקוט במשקל 300 גרם כל אחד
למרינדת רימונים:
1/4 כוס תרכיז רימונים סמיך ואיכותי
1/2 כוז יין לבן יבש
3 כפות שמן זית
1 כף חרדל דיז'ון
1 כף סוכר
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים את נתחי האנטריקוט במשך שעתיים לפחות. מידי פעם הופכים את הנתחים מצד לצד.
מחממים את הגריל היטב (20 דקות לפחות).
צולים על הגריל לדרגת העסיסיות הרצוייה.
המתכון באדיבות חיים סנדלר, שף סניף פאפאגאיו תלפיות בירושלים
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות