זינוק בצריכת הגלידות בחורף • הטעם המועדף: וניל
ברשת גלידריות הגורמה האיטלקית ברוויסימי בחנו את הרגלי צריכת הגלידה בחורף ובכלל • הסקר העלה נתונים מענינים, ובראשם הזינוק בצריכת הגלידה בחורף • כתבה רביעית בסדרה
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- כ"ט אדר א' התשע"א
- 4 תגובות
סקר שערכה רשת ברוויסימו, רשת גלידריות גורמה איטלקית בקרב 650 מלקוחותיה בגילאי 18-65, עולה כי קיים שינוי במגמת צריכת הגלידות בחורף.
47% מכלל הנשאלים טענו כי למזג האוויר אין כל השפעה על צריכת הגלידות שלהם.
בכך עולה אחוז הצורכים גלידות בחורף לעומת שנת חורף של תחילת המילניום 2001-2000 בכ-28%.
עם זאת הטעמים המועדפים על הישראלים בחורף הם טעמי השמנת (61%) לעומת טעמי הסורבה (10%). בכך משלימה צריכת הסורבה בחורף ירידה חדה של כ-250% לעומת הקיץ.
הצרכן הישראלי מעדיף, בדומה לאחיו לשיגעון באירופה וארה"ב, את הווניל כטעם מועדף ראשון (35%), אחריו את השוקולד (24%) ושלישי בדירוג הוא התות (17%).
25% מהנשאלים מתפצלים באהבתם לטעמים שונים.
עובדה משעשעת שגילתה ברוויסימו בקשר לכך, היא כי 36% מצרכני גלידות בטעם קפה אינם שותים קפה.
הסקר חשף הבדל משמעותי באופן צריכת הגלידות אצל נשים לעומת גברים: בעוד יותר גברים מנשים יזמינו מנת קינוח גלידה במסעדה, הנשים יהפכו זאת לאירוע חברתי ויביאו גלידה הביתה לחלוק אותה עם מישהו נוסף.
באדיבות רשת גלידריות הגורמה האיטלקית ברוויסימו
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות