י' טבת התשפ"ה
10.01.2025

קינוח שערות קדאיף עם פיצוחים וסירופ מייפל

שהמראה היוקרתי לא יטעה אתכם ובוודאי שלא יבהיל אתכם: זה רק נראה מסובך, אבל אפשרי בקלות להכנה. תהנו מכל ביס

קינוח שערות קדאיף עם פיצוחים וסירופ מייפל
חני מרגי

 


את שערות הקדאיף אני מערבבת בקערה עם מחמאה מומסת או שמן וקצת אבקת סוכר.
מערבבת היטב עד שכל השערות מצופות שמן.

מניחה בתפניות אישיות חד פעמיות או כוסות סופלה - מסדרת יפה עם הידיים שיקבל את צורת הכוס.

אופה בחום 180 מעלות עד שמזהיב יפה - בזהירות שלא יישרף.

מוציאה מהתנור.

שמה בסיר:

כוס סירופ מייפל.
50 גרם מחמאה.
רבע כוס סוכר חום.
שלוש כפות ריצ' פרווה.

מביאה הכל לרתיחה ומערבבת בפנים:

פיסטוק, פקאן, אגוזי מלך, אגוזי לוז, שקדים פרוסים וכל מה שאתם אוהבים - קצוץ גס.

מערבבים עם המלית מייפל.

שמים בכל כוס קדאיף כף גדושה אגוזים ורוטב ואופים במשך כרבע שעה, שהרוטב יבעבע והאגוזים ישחימו מעט.

תהנו!

 








קינוח שערות קדאיף פיצוחים קינוח מתוק מתכונים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}