כ"ה טבת התשפ"ה
25.01.2025

קינוח פשוט להכנה: טראפלס שוקולד בלגי

קבלי מתכון קייצי וקליל במיוחד: קינוח טראפלס שוקולד בלגי בנגיעות תפוז

קינוח פשוט להכנה: טראפלס שוקולד בלגי

מתכון לטראפלס שוקולד בלגי בנגיעות תפוז

החמרים לטראפלס:

100 גרם שמנת מתוקה + 50 גרם גלוקוזה
40 גרם חמאה (לא חובה)
350 גרם שוקולד מריר
3-4 כפות תפוז מגורד
50 גרם קקאו בלגי משובח

אופן ההכנה:

1.להרתיח את השמנת עם קליפת התפוז
2.לשפוך על השוקולד, להמתין כ-30 שניות ולערבב
3.לאחסן בקופסא אטומה בקירור למשך 6-10 שעות
4.ליצור כדורים ולגלגל בקקאו בלגי
5.להגיש קר






מהיכן הגיע השם טראפלס: על שם פטריית הכמהין שנקראת "טרופל" Truffle באנגלית, Truffeyrupבצרפתית. פטריה שנהוג להשתמש בה בתחום הבישול הקולינרי וצורתה דומה מאוד לצורתו של הטראפלס.
מתכונים שוקולד מתוקים קינוחים טראפלס

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}