י' טבת התשפ"ה
10.01.2025

מרק חם: שעועית ודלעת • מתכון

החורף בעיצומו, הגשם דופק בחלון, מה יותר טוב ממרק חם לארוחת הצהרים? • מתכון פשוט ובריא ההופך את החורף לחגיגת טעמים לכל המשפחה • והפעם: מרק שעועית ודלעת

צילום: יחסי ציבור
צילום: יחסי ציבור



מרק שעועית ודלעת חורפי

חומרים

1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
קופסת שימורי שעועית שחורה
400 גר' דלעת מבושלת מרוסקת
4 כוסות מרק ירקות
1 כפית כמון
קורט פלפל שחור
גרידת קליפת לימון מלימון אחד

אופן ההכנה

• שמים מעט שמן זית בסיר על האש ומטגנים את הבצל והשום

• מוסיפים מלח ופלפל ומניחים כ- 4 דקות - עד שהבצל מזהיב

• מוסיפים את השעועית, פירה הדלעת, כמון ומעט פלפל שחור – מערבבים

• מוסיפים את ציר מרק הירקות, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה

• מבשלים עוד מספר דקות, מורידים מהאש ומוסיפים את גרידת הלימון

• טיפ להגשה: אפשר לקשט בכף יוגורט, כף פסטו וגרעיני דלעת קלויים

באדיבות רשת קואופ שופ - רשת הסופרמרקטים השכונתית המקדמת אורח חיים נכון יותר בקהילה ובבית

מרק שעועית דלעת קואופ חורף מרקים

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}