כ"ה טבת התשפ"ה
25.01.2025

חג הטיגון והשמן: מתכון פורל בתוספת צ'יפס

ימי החנוכה רוויים בשמן: קבלי מתכון מנצח למנה מטוגנת • את מנת הפורל הזו, בגירסת פיש אנד צ'יפס - גם ילדים אוהבים • באדיבות השף יניב פרטוש מחוות דגי הדן

צילום: אסף רונן
צילום: אסף רונן



דג הפורל זוכה לאחרונה לביקוש הולך וגובר, הדג איכותי, עסיסי והוא בריא במיוחד בשל ערכי האומגה 3 שבו.

הפורל גדל במימיו הצלולים של נחל הדן, הוא בעל טעם מעודן, מכיל מעט עצמות וסופג באהבה כל שילוב וטעם.

פורל מטוגן בפירורי לחם - בתוספת צ'יפס

מצרכים:

1 ק"ג פילה פורל, ללא עור

לבלילה:

2 ביצים טרופות
חצי כוס בירה
מלח
פלפל
1 כוס קמח תופח
כוס לפירורי לחם
מעט מיץ לימון וקליפת לימון
שמן זית
כף טימין

אופן ההכנה:

• טורפים את חומרי הבלילה בקערה גדולה (פרט למיץ לימון, שמן זית וטימין).

• מזליפים מעט שמן זית ומיץ לימון על הדג, ומוסיפים קליפת לימון מגורדת וטימין.

• טובלים את הדגים בבלילה.

• טובלים את הדגים בפירורי לחם.

• מכניסים לסיר עם שמן עמוק, מטגנים עד להזהבה ומסננים.

להגשה: מניחים את הדג על צלחת ומוסיפים לצידו צ'יפס וקטשופ.

בתיאבון!
דגי הדן פורל מטוגן צ'יפס חנוכה

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}