כ"ה טבת התשפ"ה
25.01.2025

מקורי לסתיו: סחלב עם 'תה של סבתא'

הסתיו בעיצומו, וזה הזמן למתכונים של תה • קבלו מתכון מרענן המשלב חליטת תה: סחלב בארומה של 'תה של סבתא' • מאת: מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת

צילום: מאיר רוזנברג
צילום: מאיר רוזנברג



חומרים לחמש מנות:

4 כוסות חלב
2 כוסות שמנת מתוקה
2 כפות חליטת "תה של סבתא" (ויסוצקי)
חצי כוס סוכר
כף מי ורדים
2 מקלות קינמון
כף קורנפלור
חצי כוס מים

אופן ההכנה:

• מרתיחים את החלב עם התה של סבתא בחום נמוך במשך 5 דקות ומסננים את החלב.

• מוסיפים את השמנת, הסוכר ומקלות הקינמון וממשיכים בישול של עוד 5 דקות.

• מערבבים את הקורנפלור עם המים ומסמיכים את הסחלב.

• מוסיפים את מי הורדים.
נ
• ניתן להוסיף פיסטוקים קצוצים, קוקוס, גרנולה, שקדים וכו'.

• במידה ורוצים סחלב פרווה ניתן להחליף את החלב במים ואת השמנת המתוקה בקצפת ריץ'.
סתיו תה סחלב גלי רימונים מאיר רוזנברג

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}