י' טבת התשפ"ה
10.01.2025

לסעודה מפסקת: למה לא סלט אגסים בריא?

כולנו מכינות את מאכלי השגרה לסעודה המפסקת • למה לא להפוך את הארוחה לבריאה יותר? • סלט אגסים. עם עלי בייבי, חמוציות ואגוסי מלך • באדיבות השף אבי אביטן ממתחם האירועים 'נסיה' שבצומת ראם במסמיה

לסעודה מפסקת: למה לא סלט אגסים בריא?



חומרים :

5 אגסים
עלי בייבי (חצי שקית)
100 גרם חמוציות
50 גרם אגוזי מלך

אופן ההכנה:

• חותכים את האגסים לרצועות מניחים בקערה מוסיפים את עלי הבייבי החמוציות ואגוזי המלך.

רוטב ויניגריט נענע

חומרים:

4 כפות חומץ
4 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
חצי נענע, מלח פלפל סוכר.

אופן הכנת הרוטב:

• מערבבים הכל במעבד מזון שופכים על הסלט ומגישים.

סלט אגסים חמוציות אבי אביטן נסיה

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}