י' טבת התשפ"ה
10.01.2025

קייצי וקליל: מרק יוגורט מנגו

השפית של 'שפע קייטרינג', ענת ואן דר ואלט, ממשיכה לפנק במתכונים • והפעם: מרק יוגורט מנגו קטיפתי וצונן • מתאים לימים החמים של שלהי הקיץ או לסתם ככה מנת פתיחה חלבית מעניינת

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ



מרק יוגורט מנגו קטיפתי צונן:

רכיבים (עבור 5 מנות):

6 יחידות מנגו חתוך לקוביות גס
5 כוסות יוגורט
2 כפות קרם קוקוס
1.5 כפיות ממרח בריאני (תערובת תבלינים הודי)
0.100 מ"ל שמנת מתוקה
1 כף סוכר חום
קורט אגוז מוסקט
קורט מלח
חצי מיץ מלימון סחוט




אופן הכנה:

• לערבב את כל המרכבים במג'מיקס עד לקבלת מחית קטיפתית.

• לצנן ולהגיש בעיטור נענע קצוצה.

מרק מנגו קיץ שפע קייטרינג ענת ואן דר ואלט

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}