י' טבת התשפ"ה
10.01.2025

קייצי ומרענן: סלט קינואה קר

מתכון מרענן לקיץ: סלט קינואה קר • שפע של ירקות: פטרוזיליה, בצל סגול, פלפל צהוב ובטטה • באדיבות ענת ואן דר ואלט - השפית של חברת 'שפע קייטרינג'

קייצי ומרענן: סלט קינואה קר



רכיבים:

1/2 כוס קינואה
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
עגבנייה, בצל סגול, פלפל צהוב חתוכים לריבועים קטנים
בטטה חתוכה לריבועים קטנים
מעט מלח

לרוטב:

4 כפות טחינה
שן שום
לימון
מלח אטלנטי ופלפל

אופן ההכנה:

• מבשלים את הקינואה במים במשך כ-15 דקות ומעבירים לקערה.

• מטגנים את ריבועי הבטטה בשלוש כפות שמן זית עד שהיא מקבלת קריספיות ומוסיפים לקערה.

• מוסיפים מלח, שמן זית, עגבנייה, פטרוזיליה קצוצה, בצל ופלפל ומערבבים.

• מכינים את רוטב הטחינה, יוצקים מעל ומגישים.
סלט קינואה טחינה שפע קייטרינג ענת ואן דר ואלט פטרוזיליה

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}