י' טבת התשפ"ה
10.01.2025

עוגת גבינה עם פקאן מסוכר • מתכון

לשף קים נוה ממסעדת "קפה רינגלבלום" בבאר שבע יש מתכון מוצלח לעוגת גבינה עם פקאן מסוכר • קל להכנה, טעים מאד ומתאים גם לשבתות הקיץ הארוכות

צילום: עדי אונגר
צילום: עדי אונגר



חומרים:

חבילת בישקוטים
100 גרם קוביות חמאה קרה
250 גרם שוקולד לבן
250 מ"ל שמנת מתוקה
1 קילו גבינת מסקרפונה
100 גרם פקאן מסוכר מרוסק

אופן ההכנה:

• להכנת התחתית: מרסקים בבלנדר את העוגיות עם החמאה. מעבירים לתבנית עגולה בקוטר 28 ומשטחים את העיסה. מכניסים לתנור שחומם מראש ב- 180 מעלות ל-10 דקות. מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים לה להתקרר מעט.

• בבן מארי ממסים את השוקולד הלבן עם השמנת עד לקבלת עיסה חלקה.

• אל קערת המיקסר יוצקים את הגבינה ובעזרת וו גיטרה 'פותחים' באיטיות.
מורידים מהאש את התערובת על ה-בן מארי.

• מוסיפים את הפקאנים לקערת המיקסר, במזיגה איטית מוסיפים גם את תערובת השמנת והשוקולד. מערבבים היטב.

• יוצקים את התערובת על תחתית הבישקוטים.

• מכניסים למקרר למשך 24 שעות לפחות.

קפה רינגלבלום קים נוה עוגת גבינה פקאן שוקולד לבן

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}