י' טבת התשפ"ה
10.01.2025

מרק בקר מעולה

מרק בקר מהווה ארוחה מזינה ומשביעה שסוגרת פינות כמנה עיקרית עם תוספת, ואהובה על כולם

מרק בקר מעולה
גילה מוגמי

 


להרתיח בשר מספר 5 למשך שעה עם:
פפריקה.
כורכום.
עלי דפנה.
פלפל אנגלי.
בצל חצוי.

לקרר היטב ולחתוך לקוביות.

אופן הכנת המרק:

לטגן הרבה בצל.
להוסיף את קוביות הבשר.
לתת לזה טיגון של 10 דקות.
תבלינים:
תבלין בשר.
פפריקה.
צילי גרוס.
פלפל.
מלח.
מרק עוף.
להוסיף מים רותחים עד 3/4 מהסיר ולבשל כשעה על אש נמוכה.
להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ולבשל עוד שעה וחצי-שעתיים על אש נמוכה.
מדי פעם להוסיף מים כשחסר.

בהצלחה

אוכל מתכונים מרק בשר מרק בקר מתכון

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}