כ"ה טבת התשפ"ה
25.01.2025

סלט סלמון חם: מתכון

השפית חני כהן ממסעדת ריקוטה הירושלמית, מציעה לנו לערבים חורפיים שכאלו, מתכון לסלט סלמון חם • פשוט להכנה וטעים במיוחד

סלט סלמון חם: מתכון
ריקוטה

אחד הסלטים החמים המבוקשים ביותר, במיוחד בימי חורף קרים - הוא סלט סלמון חם. אם אתם ממש רוצים להישאר בבית ועדיין לאכול את המנה הטעימה הזו, יש לכם פה את המתכון היישר ממטבחה של השפית חני כהן.

החומרים להכנה:
200 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות.
200 גרם פטריות פורטובלו.
חופן בצל סגול קצוץ.
200 גרם קוביות בטטה אפויות.
חופן חסה.

אופן ההכנה:
מחממים מעט שמן בווק, מטגנים את הבצל ומוסיפים את הסלמון, את הפטריות, ומטגנים מספר דקות. מוסיפים את קוביות הבטטה האפויות - מקפיצים עד שהכל מבושל מספיק, ומתבלים:
מלח, פלפל, טריאקי, גרידת ג'ינג'ר ונגיעת צ'ילי.

מגישים על מצע חסה בתוספת בוטנים מסוכרים מלמעלה – לקישוט.
סלט סלמון חם מסעדת ריקוטה אוכל כשר למהדרין מתכון לסלט סלמון השפית חני כהן

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}