לכבוד שבת קודש
מתכון לדג סול עם עגבניות שרי ובזיליקום
אוהבים לגוון עם הדגים לשבת? קבלו מתכון קל ומהיר לדגים מוצלחים וטעימים, דגי סול בתנור עם עגבניות שרי ובזיליקום יעניקו לכם מנה משובחת ומושלמת
- נועם זיגדון
- ט' שבט התשפ"ה

דג סול עם שרי ובזיליקום צילום: נועם זיגדון
מתכון לדג סול עם עגבניות שרי ובזיליקום / נועם זיגדון
המצרכים לדג סול עם עגבניות שרי ובזיליקום:
- 4 דגי סול
- 6 שיני שום חתוך
- 10 עלי בזיליקום טרי חתוך
- 10-15 עגבניות שרי
- 2 כפות צנוברים/שקדים פרוסים
- ½ כף רוטב פסטו
- ¼ כוס שמן זית
- 4 כפות מים
- 1 כף מיץ לימון
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- ¼ כפית כורכום
- 1 כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- מעט אבקת מרק - לא חובה
אופן ההכנה לדג סול עם עגבניות שרי ובזיליקום:
- משרים את הדגים עם מים ומיץ לימון, שוטפים הייטב ומייבשים במגבת נייר
- מפזרים בתבנית עלי בזיליקום ושום ומניחים את הדגים ואת העגבניות שרי
- בקערית מערבבים הייטב את התבלינים עם השמן, הלימון, המים והצנוברים
- שופכים את תערובת התבלינים על הדגים ומברישים אותם הייטב כך שהרוטב יגיע לכל הדגים
- מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כרבע שעה
- מוציאים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות