טעימה ומוצלחת
הרבה יותר בריא: מתכון להכנת אבקת מרק ביתית
נמאס לכם מאבקות מרק מלאות תוספים? קבלו מתכון פשוט להכנת אבקת מרק ביתית, טבעית ובריאה. עם מעט מרכיבים תוכלו להכין אבקת מרק טעימה ומזינה שתתאים לכל מנה. גלו כיצד להכין אבקת מרק משלכם ותיהנו מטעם אותנטי ובריא יותר
- נועם זיגדון
- י"ד טבת התשפ"ה
- 10 תגובות

אבקת מרק ביתית צילום: נועם זיגדון
מתכון להכנת אבקת מרק ביתית / נועם זיגדון, רינה מורדו
המצרכים להכנת אבקת מרק ביתית:
- ½-1 כפות מלח
- 3 כפות מלאות בצל מיובש
- ½ כפית טימין
- 8 פלפל אנגלי
- 1 כף פיטרוזליה יבשה
- 2 כפות שמיר מיובש
- 3 כפות קמח תפוחי אדמה
- 1 כפית אבקת שום
- 1 כף זרעי סלרי
- 1 כפית מלאה כורכום
אופן ההכנה להכנת אבקת מרק ביתית:
- מכניסים את כל המרכיבים למטחנה חוץ מהקמח תפוחי האדמה
- טוחנים עד לקבלת אבקה טחונה דק
- מעבירים לקערה ומוסיפים את הקמח תפוחי האדמה
- מערבבים הייטב ומכניסים לקופסא אטומה
להכנת כוס מרק:
- לוקחים כפית אבקת מרק ומוסיפים מים רותחים
להוספת אבקת מרק לתבשילים:
- מוסיפים כף אבקת מרק לכוס מים רותחים, מערבבים היטב ויוצקים לתבשיל 5 דקות לפני סוף הבישול
בהצלחה רבה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות