לכבוד שבת
מתכון לכרובית מבושלת ברוטב מרוקאי
תערובת טעמים מרוקאית עשירה ומיוחדת הופכת את הכרובית הפשוטה למנה מנצחת! שילוב של מגוון תבלינים, גרגירי חומוס ופלפלים צבעוניים יוצרים יחד חגיגה של טעמים בכל ביס. מנה שמתאימה לשבת חגיגית או לארוחה משפחתית
- נועם זיגדון
- י' טבת התשפ"ה
כרוביצ מבושלת עם גרגירי חומוס צילום: נועם זיגדון
מתכון לכרובית מבושלת ברוטב מרוקאי / נועם זיגדון
המצרכים לכרובית מבושלת ברוטב מרוקאי:
- 1 כרובית מחולקת לפרחים
- 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
- 5 שיני שום
- 1 פלפל אדום יבש חריף
- 1 קופסא חומוס גרגרים
- ½ צרור כוסברה קצוצה
- ¼ כוס שמן
- 1 כוס מים
- 1 כף פפריקה מתוקה
- ½ כפית כורכום
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- 1 כפית אבקת מרק
- 1 כפית כמון
אופן ההכנה כרובית מבושלת ברוטב מרוקאי:
- מחממים מעט את השמן
- מוסיפים את השום, הכורכום והפפריקה המתוקה ומחממים מעט
- מוסיפים את המים ומכניסים את הפלפל האדום, החומוס והפלפל החריף
- מתבלים בכמון, מלח, פלפל שחור והאבקת מרק
- מסדרים בסיר את הכרובית ומכסים
- מבשלים כ-40 דקות עד שהכרובית מתרככת
- לאחר הבישול מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות