חלבי ומוצלח
מתכון למרק עגבניות ופלפלים קרמי וטעים
מחפשים מרק חורפי מחמם ומנחם? המתכון הזה הוא בדיוק מה שאתם צריכים! מרק עגבניות ופלפלים קרמי וטעים, מושלם לארוחות ערב חלביות משפחתיות
- נועם זיגדון
- ה' טבת התשפ"ה
מרק עגבניות ופלפלים קרמי צילום: נועם זיגדון
מתכון למרק עגבניות ופלפלים קרמי וטעים / נועם זיגדון
המצרכים למרק עגבניות ופלפלים קרמי וטעים:
- 3 כפות שמן זית
- 1 בצל גדול חתוך לקוביות גסות
- 6 שיני שום פרוס
- 6 עגבניות גדלות בשלות וקלופות
- 2 פלפל אדום חתוך לקוביות גסות
- 2 גזרים חתוכים
- 1 כף סוכר
- 1 ליטר מים
- 1 כף שטוחה מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- ¼ כפית אורגנו יבש
- 250 מ"ל שמנת לבישול
אופן ההכנה למרק עגבניות ופלפלים קרמי וטעים:
- מחממים סיר חלבי עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את השום ומבשלים כשתי דקות
- מוסיפים את הסוכר, העגבניות, הפלפל והגזר ומחממים מעט
- מוסיפים את המים ומבשלים על אש גבוהה במשך כחצי שעה או עד שהגזר מתרכך
- מסירים מהגז וטוחנים עם מוט בלנדר עד לקבלת מרק קרמי וללא גושים
- מחזירים את הסיר לגז ומוסיפים את השמנת לבישול
- מערבבים ומבשלים עוד כעשר דקות עד לסמיכות הרצויה
- מגישים חם עם קרוטונים ושקדי מרק
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות