מתכון לעוגת בראוניז שוקולד כשרה לפסח
מתכון מוצלח וטעים לעוגת בראוניז שוקולד כשרה לפסח, מצופה בשוקולדים מגורדים ומעניקה לכם קינוח חגיגי פרווה או חלבי
- חני לוין
- ה' ניסן התשפ"ג
עוגת בראוניז כשרה לפסח צילום: מלי כהן
מתכון לעוגת בראוניז שוקולד כשרה לפסח / מלי כהן
המצרכים לעוגת בראוניז שוקולד כשרה לפסח:
תבנית מרובעת בקוטר 20-23 ס"מ.
- לחמם תנור ל 170 מעלות.
- 150 גרם שוקולד מריר
- 1/2 כוס שמן
- 3 ביצים גדולות
- 100 גרם שקדים טחונים
- 1 כפית אבקת אפיה
- קורט מלח
- 1/3 כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
לפיזור מעל:
- רבע שוקולד חלב מגורד גס
- רבע שוקולד לבן מגורד גס
- לפרווה: שוקולד מריר מגורד או להשאיר את העוגה ללא שוקולד.
אופן הכנה לעוגת בראוניז שוקולד כשרה לפסח:
- ממיסים את השוקולד המריר ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את השמן ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית. מניחים בצד להצטננות
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה מערבבים הייטב לאחר כל הוספת ביצה.
- מוסיפים סוכר, מלח ותמצית וניל ומערבבים היטב.
- מוסיפים קמח שקדים מעורבב עם אבקת אפיה, ומערבבים הייטב עד לקבלת תערובת אחידה
- יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומפזרים מעל את השוקולדים מגורדים.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ 35 דקות.
- יש לבדוק עם קיסם, אמור להיות פירורים מעט לחים.
- מוציאים את העוגה מהתנור, מקררים וחותכים לריבועים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות