י' טבת התשפ"ה
10.01.2025

מתכון מסקרן וקל: טונה עם אבוקדו ו...תפוז

קבלי מתכון בלתי שגרתי וקל להכנה: סלט פילה טונה מעושנת עם אבוקדו ופלחי תפוז • מאת השפית איילת אור, באדיבות 'טונה סטארקיסט'

צילום: סטודיו טופ טאצ'
צילום: סטודיו טופ טאצ'

מצרכים:

1 קופסא פילה טונה מעושן, מסונן וחתוך לקוביות
1 אבוקדו בשל אך מוצק, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ על 2 ס"מ
פלחי תפוז של תפוז אחד
2 כפות בוטנים קלויים מלוחים
חופן עלי בייבי טריים שטופים
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ תפוז טרי
מעט מלח
1 כף קצח

אופן ההכנה:

בקערת עירבוב להניח את כל המרכיבים מלבד שמן הזית והלימון, לערבב בעדינות (לא למעוך), לתבל ולהניח בקערה.
טונה אבוקדו פלחי תפוז טונה סטארקיסט איילת אור

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}