י' טבת התשפ"ה
10.01.2025

חורף קר? אין כמו מרק קרם עגבניות

אין כמו החורף למרק חם • אסף רוטשילד, שף מסעדת טרנקווילה בתל אביב, והיועצת הקולינרית ג'סיקה הלפרין, עם מתכון למרק קרם עגבניות עם ריקוטה במרקם נימוח

צילום: דניאל לילה
צילום: דניאל לילה



מרק קרם עגבניות

מוצרים:

1 ראש סלרי
1 ראש פטרוזיליה
2 תפו"א בינוני
1 בצל לבן
2 גזרים
4 גבעולי אורגנו טרי
1 כוס אורז
2 קופסאות עגבניות צ'ריוס (איטלקיות)
2 ליטר מים
מעט ריקוטה פרסקה

אופן ההכנה

• חותכים את הירקות לקוביות גסות ומטגנים במעט שמן זית .

• מוסיפים את האורגנו והעגבניות ומבשלים כ-10 דקות.

• מוסיפים את המים לסיר וממשיכים לבשל כ-40 דקות עד להתרככות.

• מוסיפים את האורז ומבשלים כ-10 דקות נוספות.

• טוחנים את כל המצרכים יחד.

• מוסיפים מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם.

הגשת המנה:

• מוזגים את המרק לצלחת ושמים במרכז מעט ריקוטה פרסקה.

בתאבון!
מרק עגבניות אורז טרנקווילה אסף רוטשילד

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}