י' טבת התשפ"ה
10.01.2025

פותחים את החורף: פיצת גבינות ועלי מנגולד

מסעדת טרנקווילה בתל אביב מציעה לכם לדגום מנות סתיו מובחרות • השף רוטשילד והיועצת ג'סיקה הלפרין עם שילוב מעניין

צילום: דניאל לילה
צילום: דניאל לילה

אסף רוטשילד, שף מסעדת טרנקווילה, מציע לחזור לשגרה עם מתכון מבטיח לפיצה המשלבת מגוון גבינות ועלי מנגולד.

פיצה מנגולד

לבצק:

2 וחצי ק"ג קמח
40 גרם שמרים יבשים
1500 מ"ל מים
200 גרם סוכר
80 גרם מלח

לתוספת הפיצה:

כף גבינת ריקוטה
1 כדור מוצרלה
40 גרם פרמזן מגורד
עלי מנגולד ללא הגבעול

הכנת הבצק:

• לשים את כל החומרים עד להתאחדות העיסה.
• מניחים על השיש ומכסים לעשר דקות.
• יוצקים כדורים בגודל הרצוי ושמים במקרר למשך 12 שעות לפחות.

הכנת הפיצה:

• פותחים כדור בצק לגודל הרצוי.
• מפזרים את הגבינות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 9 דקות.
• לקראת סוף התהליך מוסיפים את המנגלוד, שמן זית ומלח אטלנטי.

בתאבון!
גבינה פיצה אסף רוטשילד מנגולד מסעדת טרנקנווילה

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}