י' טבת התשפ"ה
10.01.2025

שנה חדשה ובריאה: דג פורל לסעודת ראש השנה

ארוחת ראש השנה היא הזמן המתאים ללכת על מתכון פורל ולקצור מחמאות מהסועדים • והפעם: פורל בכוסמת • באדיבות חוות דגי הדן והשף יניב פרטוש

צילום: אייל קרן
צילום: אייל קרן



מרכיבים ל-4 סועדים

4 נתחי פורל (100-120 גרם כל אחד)
120 גרם כוסמת (חצי כוס)
4 שיני שום קצוץ
4 כפות ממרח עגבניות מיובשות
כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
1 כפית שטוחה מלח ים
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 לימון כבוש

אופן ההכנה

• מבשלים את הכוסמת במים עם 3 כפות מלח.

• לאחר הבישול מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות את הבצל. מוסיפים את הכוסמת, ממרח עגבניות, הלימון הכבוש, שיני שום ופלפל שחור גרוס.

• מטגנים קלות ומצננים.

• מניחים את הדגים כאשר העור מופנה כלפי מטה וממלאים בכוסמת.

• מגלגלים לגלילה, סוגרים היטב (ניתן להיעזר בקיסם).

• זורים מלח ים ומעט שמן זית, ועוטפים בנייר אלומיניום.

• מכניסים לתנור ב-100 מעלות ומאדים 30 דקות.

• מומלץ להגיש על מצע בטטות צרובות בגריל ועלי רוקט.
ראש השנה דגים פורל דגי הדן יניב פרטוש

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}