י' טבת התשפ"ה
10.01.2025

ממשיכים להכין דגים • מתכון מנצח של סביצ'ה סלמון

אלעד אמסלם, שף אלה רסטו בר, מגיש מתכון מבטיח לסביצ'ה סלמון בשילוב גוואקמולי וממרח פלפלים • ELLA הוא קומפלקס מסעדות כשר הממוקם בתוך מועדון הטניס עיר ימים, אל מול הים בנתניה

ממשיכים להכין דגים • מתכון מנצח של סביצ'ה סלמון

מוצרים:

לסלמון:

• 120 גרם קוביות סלמון טרי
• 10 גרם קוביות חלפיניו חריף
• 10 גרם בצל סגול
• 10 גרם עגבניות קונקסה
• 5 גרם כוסברה קצוצה
• 1/2 למון ליים
• כף שמן זית
• קורט מלח ופלפל
• כף גוואקמולי
• כף ממרח פלפלים


ממרח פלפלים:

• פלפל צלוי על האש
• כף צ׳ילי מתוק
• מלח ופלפל

גוואקמולי:

• חצי אבוקדו
• מלח
• פלפל
• כוסברה
• פטרוזיליה
• שמן זית
• לימון

אופן הכנה:

• מניחים בקערה את קוביות הסלמון יחד עם קוביות חלפיניו חריף

• מוסיפים בצל סגול,עגבניות קונקסה וכוסברה

• מערבבים הכל יחד

• מתבלים בשמן זית למון ליים מלח ופלפל.

• מערבבים את מרכיבי הממרח פלפלים בקערה.

• מערבבים את מרכיבי הגווקמולי בקערה.

• ניתן להגיש את המנה בכוס מרטיני, מניחים את הממרח פלפלים ראשון בתחתית, לאחריו מוזגים את התערובת עם הסלמון ומלמעלה מניחים את הגווקמולי.

• מומלץ להגיש את הסביצ׳ה לצד קרוסטיני חם מהתנור ואף כוס ערק, אשכולית אדומה ונענע.
סלמון גוואקמולי פלפלים אלעד אמסלם אלה רסטו בר

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}