י' טבת התשפ"ה
10.01.2025
קל להכנה וטעים לאכילה

מתכון לקונוס טורטיה במילוי גבינות

שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית' מציגים: קונוס טורטיה במילוי גבינות. קל להכנה וטעים לאכילה... 

מתכון לקונוס טורטיה במילוי גבינות
קונוס טורטייה צילום: יח"צ

מספר מנות: 6

זמן עבודה: 20 דקות

מצרכים

  • 6 טורטיות
  • כף חמאה טרה מומסת
  • כף פפריקה
  • מלח
  • 2 שיני שום כתושות

למלית:

  • גביע קרם גבינת שמנת 5% טרה
  • גביע שמנת חמוצה 15% טרה
  • 100 גרם גבינה צהובה נעם 28%
  • נֹעם מגורדת 28%
  • חופן זיתים
  • פלפל אדום
  • פלפל ירוק

לקישוט:

  • עלי בייבי

אופן הכנה

  • מערבבים בקערה את החמאה המומסת, השום והתבלינים
  • מגלגלים את הטורטיה לצורת קונוס ומהדקים בקיסמים לחיזוק
  • מורחים את תערובת החמאהעל הטורטיה
  • אופים 12-10 דקותבתנור שחומם מראש, עד שהטורטיה מתייצבת
  • מוציאים ומקררים
  • קוצצים את הזיתים
  • חותכים את הפלפלים לקוביות קטנות ומערבבים עם הגבינות והשמנת
  • מרפדים את הטורטיות בעלים וממלאים בגבינות

בתיאבון   

שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'

טורטיה מוקרמת

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}