י' טבת התשפ"ה
10.01.2025

מתכון ללחמניות ברזילאיות נהדרות

לחמניות מיוגורט וגבינה שהולכות נהדר עם מטבלים פיקנטיים ומורכבות ממספר חומרים פשוטים

מתכון ללחמניות ברזילאיות נהדרות
לחמניות ברזיליאות צילום: יח"צ

זמן עבודה: 25 דקות

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 10 סועדים

רכיבים:

  • גביע מולר ביאנקו 1.7% או 2.8% (200 גרם)
  • חצי כוס שמן זית
  • 2 כוסות קמח טפיוקה
  • 2 ביצים
  • כפית מלח
  • בין ½ כוס ל-1 כוס גבינה קשה מגוררת (פרמז'ן, גבינה צהובה או אמנטל)

אופן הכנה:

  • מחממים תנור לחום של 190 מעלות צלזיוס
  • (במקביל) מחממים בסיר קטן את החלב ושמן הזית.
  • מכניסים את קמח הטפיוקה למיקסר עם וו גיטרה
  • מוסיפים את החלב החם למיקסר ומערבבים היטב
  • מחכים מעט בכדי שהעיסה תתקרר ומוסיפים פנימה את הביצים
  • מערבבים היטב עד שהעיסה אחידה וחלקה
  • מוסיפים את הגבינה והמלח ומאחדים למסה
  • יוצרים בידיים (רטובות) יוצרים כדורים ומניחים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה (ניתן גם ליצוק את הבלילה לתבנית שקעים מסיליקון)
  • אופים במשך כ- 25 דקות או עד שהלחמניות זהובות למראה וקשיחות למגע
  • מצננים ונהנים
  • ניתן להגיש עם מטבל סלסה פיקנטי או כל ממרח אהוב אחר.

בתיאבון,

שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.

לחמניה

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}