י' טבת התשפ"ה
10.01.2025

מתכון לשבועות: פורל במילוי גבינה

דג הפורל נחשב לבריא במיוחד ומכיל אומגה 3 • הדג גדל בנחל הדן, והוא בעל טעם מעודן ומעט עצמות • קבלי מתכון חלבי לשבועות: פורל בסגנון בלקני - במילוי גבינה

צילום:אסף רונן. סטיילינג: שרה זיידמן
צילום:אסף רונן. סטיילינג: שרה זיידמן



המתכון ל-2 סועדים

מצרכים:

2 פורלים שלמים מנוקים
200 גרם גבינה בולגרית
חלמון מביצה אחת
בצל ירוק קצוץ
חופן שמיר קצוץ
2 שיני שום כתוש
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

• מכינים תערובת מהמצרכים וממלאים בה את הדגים.

• מניחים את הפורלים בנייר כסף ומעל בוזקים שמן זית ומעט מלח גס.

• סוגרים את נייר הכסף.

• מכניסים לתנור בחום בינוני כ-40 דקות (הופכים לאחר 20 דקות).

בתאבון!



המתכון באדיבות: חוות דגי הדן, שף: אסי דהאן.

דגי הפורל, הגדלים בחוות דגי הדן (קיבוץ דן, הגליל העליון) הינם בכשרות בד"צ, העדה החרדית.
דגי הדן פורל חג השבועות גבינה אסי דהאן

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}