כ"ה טבת התשפ"ה
25.01.2025

סלט לחג: תותים, עלי אנדיב ופטריות שמפיניון

הגיע הזמן לרענן את מחברת המתכונים לחג • והפעם: סלט תותים, עלי אנדיב ופטריות שמפיניון מרענן ממטבחו של השף מוטי בוחבוט, שף ראשי במלון ענבל ירושלים

סלט לחג: תותים, עלי אנדיב ופטריות שמפיניון



החומרים: (עבור 4 סועדים)

20 יחידות תות שדה, שטופות וחתוכות לרבעים.
צרור עלי רוקט מנוקים.
צרור עלי נענע טריים.
100 גרם פיסטוקים קלויים.
5 לבבות אנדיב מופרדים.
15 יחידות פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים ומוקפצות בשמן זית.
צרור עלי פטרוזיליה (עלים) קצוצים.

לרוטב:

מיץ משני לימונים.
ארבע כפות שמן זית מזן פיקואל.
פלפל צ'ילי טרי חריף חתוך לפלחים דקים.
מלח, פלפל.
כף מיונית.
שני כפות שמיר קצוץ.

אופן ההכנה:

1. יש לערבב את כל המרכיבים יחדיו.

2. ניתן להניח את תוכן הסלט בכוס מרטיני ולקשט בנבטי צנוניות

תותים פסח מתכונים מלון ענבל מוטי בוחבוט

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}